Een blokhut is meer dan een tuinhuis. Het kan echt een vakantiehuis zijn!

Steeds vaker ziet u tuinhuizen om in te kunnen ontspannen. Deze kunnen in de blokhutstijl gebouwd zijn. Dit betekent dat de hoekverbindingen overlappen, wat voor een landelijke uitstraling zorgt. Een blokhut is echter meer dan een tuinhuis. Met de juiste inrichting en decoratie kunt u het ultieme vakantiegevoel creëren. Zo is uw blokhut ook uw vakantiehuis.

Verschillende formaten

Blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kunt u voor een kleine blokhut kiezen als u niet veel ruimte in uw tuin heeft. Dit zorgt voor een knusse en gezellige sfeer. Hier kunt u dus al optimaal in ontspannen, zonder dat dit erg veel ruimte of geld hoeft te kosten.

Heeft u meer budget beschikbaar? U kunt ook van uw blokhut een echt vakantiehuis maken als u de ruimte heeft in uw tuin. Ook hierbij kunt u bepalen wat de perfecte grootte en indeling van de blokhut is. Gaat u voor meerdere afgescheiden kamers of juist een grote open ruimte? Met uw eigen blokhut kunt u zelf bepalen hoe uw ideale vakantiehuis eruitziet.

Inrichting en decoratie

De indeling van de blokhut is erg belangrijk, maar de inrichting is nog belangrijker als u het ultieme vakantiegevoel wilt creëren. U bepaalt zelf hoe u uw blokhut wilt inrichten. Een voorbeeld waar u voor kunt kiezen is de typische blokhutstijl. Bij deze inrichting kiest u voor houtproducten, het liefst onbewerkt. Dit versterkt de natuurlijke look van de blokhut. Deze look geeft u vervolgens het gevoel alsof u in de bergen op vakantie bent. Het enige wat nog ontbreekt is het uitzicht van de bergtoppen. Dit laten we aan uw fantasie over.

Met de juiste decoratie kunt u de blokhutstijl nog meer versterken. Hierbij is het belangrijk dat de decoratie past bij het buitenleven en de natuur. Voorbeelden die hier goed bij passen zijn pluizige vloerkleden, houten beeldjes en simplistische bloemen. Het is erg belangrijk dat u niet te veel decoraties in uw blokhut plaatst. De blokhutstijl draait namelijk om een simpele en knusse sfeer.

Voordelen van uw eigen tuin

Het hebben van een vakantiehuis in uw eigen tuin heeft veel voordelen t.o.v. een vakantiehuis op een andere locatie. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet ver te reizen voor u tot rust kunt komen. U kunt de deur uit lopen, zet een paar stappen naar uw blokhut en u heeft uw bestemming bereikt. Dit scheelt stress en chaos die u voor en tijdens het reizen zou ervaren. Dit betekent ook dat u vaker van uw vakantiehuis kunt genieten dan wanneer deze kilometers van uw huis verwijderd is. Een vakantiehuis in uw tuin leidt uiteindelijk tot meer ontspanning en een prettiger leven.

Lijkt het u wel wat om het vakantiegevoel in uw eigen tuin te ervaren? Een blokhut is hier erg geschikt voor. Als u ook een blokhut in uw tuin wilt, bekijk het brede assortiment aan blokhutten van Lugarde op www.lugarde.nl.

tuinhuis

Een blokhut is meer dan een tuinhuis. Het kan echt een vakantiehuis zijn!