Hét online overzicht voor alle klantenservices

Wil je graag contact opnemen met KPN omdat je een vraag hebt met betrekking tot je mobiele telefoon? Of heb je het vermoeden dat je energie leverancier een storing heeft? En wil je graag weten of je vermoeden juist is? Met al deze en vergelijkbare vragen kun je terecht bij de klantenservice gids. Het platform is een verzamelplaats waar alles over de klantenservices van Nederland te vinden is. Van storingen tot telefoonnummers en van bereikbaarheid tot openingstijden: je vindt het bij de klantenservice gids. Je hoeft niet meer te zoeken naar de informatie die je nodig hebt, want hier kun je alles overzichtelijk terugvinden. In de klantenservice gids vind je niet alleen de grote organisaties, maar ook kleinere. Neem zeker eens een kijkje in de gids wanneer je een vraag hebt met betrekking tot een organisatie, grote kans dat je hier het juiste antwoord vindt. 

Welke informatie wordt verschaft?

We hebben zojuist al kort benoemd dat je in de klantenservice gids informatie vindt over zowel grote als kleine organisaties. Maar, we hebben nog niet precies benoemd welke informatie dat is. Wel hebben we verklapt dat je in de gids onder andere info vindt over storingen, telefoonnummers, bereikbaarheid en openingstijden. Maar, daarnaast kun je nog veel meer nuttige informatie vinden over onder andere actuele ontwikkelingen, reviews, klachten, locaties en meer! Ook vind je updates van de social media kanalen van de desbetreffende organisatie en zie je een overzicht van vergelijkbare klantenservices.

Aan welke klantenservices moet ik zoal denken?

Zowel kleine als grote organisaties, dat is natuurlijk nog een erg breed begrip. Een aantal grote namen waar je aan moet denken zijn Ziggo, ING, NS, KPN, Netflix, Tele2, en Telfort. Wanneer je zoekt op een organisatie krijg je allereerst de belangrijkste informatie te zien waarmee je direct in actie kunt komen.

Afbeeldingsresultaat voor klanten service

Hét online overzicht voor alle klantenservices