Opvallende zwempakken alleen bij Tc Wow

Lente is voorbij en het wordt tijd dat je de winterjas in de kledingkast laat. Volgens de weerberichten gaat het de komende maanden lekker warm worden. Naar verwachting wordt het ongeveer gemiddeld 25 graden. Dit is een perfecte temperatuur om buiten met een shirt en korte broek te lopen. Mooi weer geeft jou vaak een fijn gevoel. Uit het onderzoek blijkt ook dat er in de maanden van zomer er minder gestress wordt als het om school en werk gaat. In deze tekst heb ik leuke weetje over de zomer. Lees dit goed door, want hierdoor ben je veel beter voorbereid op de eerstvolgende zomer.

Leuke weetjes voor de zomer

De volgende leuke weetjes heb ik uitgekozen:

  • In de maand augustus is het gemiddeld boven de 20 graden. Deze temperatuur is echt fijn.
  • De zomertijd is ingegaan, dus het is laat in de avond donker. Hierdoor kun je fijn in de avonden buiten wandelen, omdat het dan nog licht is.
  • Wist je dat je een bolletje ijs in ongeveer 50 likjes op hebt. Het ligt er maar net aan hoeveel ijs je likt per keer.
  • Het wereldrecord ijs eten staat op 24 bolletjes. Denk jij dit record te verbreken?
  • Je kunt lekker met je badlaken op het strand liggen. Wist je dat als je met je microscoop door het badlaken kijken, dat er dan meer dan acht miljoen kleine beeste rondlopen.
  • Wist je dat je de meeste zonuren van Nederland vindt aan de kust? Met de kust bedoel ik Zeeland, Noord-Holland of de wadden eilanden.
  • Je kunt zo veel mogelijk festivals bezoeken als je wilt. In de zomer worden er tientallen festivalletjes door heel Nederland gehouden. De welbekende festival is het Zwarte Cross in Varsseveld.

Leuke zwempak

Wil je er strak uitzien bij een poolparty? En heb je geen leuk zwempak? Raadpleeg dan de website van TC Wow voor meer informatie

Concert, Confetti, Viering, Event, Club, Plezier

Opvallende zwempakken alleen bij Tc Wow