Zonnebrillen bedrukken in kleine oplage

De zomer komt steeds dichterbij, en het is daarom goed voor te stellen dat je op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk ook in de zomervakantie aan je gedacht wordt. Om je hier een handje bij te helpen willen we je graag kennis laten maken met de mogelijkheid om zonnebrillen te laten bedrukken. Het perfecte zomergeschenk voor al je klantrelaties. Het is niet alleen heel origineel, maar ook nog eens bruikbaar. Kies voor een model en kleur naar keuze en laat deze optioneel bedrukken. Je kunt zo helemaal zelf een zonnebril naar wens samenstellen en deze al laten bedrukken vanaf 50 stuks. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Wacht dan niet langer en lees snel verder!

Uiterlijke kenmerken

Een zonnebril bedrukken goedkoop? Dat hangt ervan af in welke oplage je de zonnebrillen wilt bestellen. Daarnaast hangt het er ook vanaf welk model je kiest, en wat je precies wilt laten bedrukken. De verschillende modellen zonnebrillen zijn te onderscheiden als sportief, retro, vrouwelijk, universeel en meer! Daarnaast zijn er ook nog verschillende opties voor de glazen of extra accessoires. Zo kun je ook een montuur kiezen met gespiegelde glazen of een zonnebril met zonneklep. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos. Verdiep je eens in de verschillende opties en gebruik de filters in de webshop van Supreme Relatiegeschenken. Geef aan hoeveel je minimaal wilt afnemen, welke kleur je voorkeur heeft en wat de maximale levertijd mag zijn. Aan de hand van deze en extra informatie krijg je een overzicht te zien van zonnebrillen die voldoen aan al je wensen en eisen.

Verschillende bedrukkingen

Afhankelijk van welke soort bedrukking je wilt, wordt de keuze uit de verschillende modellen eventueel beperkt. Je kunt de brillen laten drukken in 1 tot 4 verschillende kleuren, in enkele kleur of fullcolor. Ook is het mogelijk om de bril niet te laten bedrukken.

Close-Up Photo of Eyeglasses

Zonnebrillen bedrukken in kleine oplage