Schijnwerpers in risico gebieden

Wat zit er allemaal bij u in de gereedschapskoffer? Veel mensen die werken in zware industriële omgevingen hebben veel hulpmiddelen nodig bij hun werkzaamheden. Zij klagen bijvoorbeeld vaak over de donkere werkplekken waar zij moeten werken voor reparaties of controles. Hier komt veel specialistische kennis bij kijken, daarom is het belangrijk de monteurs overal goed bij kunnen en voldoende verlichting hebben. Eigenlijk zou echte monteur een zaklamp moeten hebben die erg fel is en lang meegaat. Echter zijn deze heel moeilijk te verkrijgen. Daarom is er voor gekozen om een variant van de zaklamp te ontwikkelen, speciaal voor monteurs in zware industriële omgevingen. Dit product heet de oplaadbare portable led schijnwerper. Deze kan dus gebruikt worden in verschillende zware industriële omgevingen zoals de ATEX zones 0,1,2,20,21 en 22.

Voordelen van deze lichtbron

Deze led schijnwerper is dus te gebruiken in verschillende ATEX zones. Daarbij heeft deze schijnwerper nog vele andere voordelen. Zo kan u met deze schijnwerper maar liefst 48 uur lang gebruiken, zonder dat deze tussentijds uit zal gaan. Dit komt door de 3xLR14 batterijen. Deze batterijen worden er vaak bijgeleverd, waardoor u deze niet zelf hoeft op te zoeken. Daarnaast levert de schijnwerpen ook nog een hele hoge lichtbron af, waardoor er in de donkerste gebieden mee gewerkt kan worden. Zoals hierboven al is vermeld is de led schijnwerper te gebruiken in verschillende ATEX zones. Dit komt omdat deze speciaal is ontworpen om te functioneren in gebieden met een verhoogd explosie gevaar. Zo wordt de lamp bijvoorbeeld veel gebruikt bij inspecties van installaties in opslagtanks.

Schijnwerpers van Electromach

De led schijnwerpers zijn bij meerdere aanbieders te verkrijgen, maar niet overal is de kwaliteit optimaal. Daarnaast zijn er ook veel monteurs die klagen over de prijs van de schijnwerper, omdat deze vaak aan de (te) hoge kant. Daarom wordt er geadviseerd om eens naar de website van Electromach te gaan, hier vindt u led schijnwerpers met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarbij is de lamp hier in verschillende varianten te verkrijgen, en kan u zelf het formaat van de lamp beslissen. Ga daarom snel naar de website en laat u verrassen!

 

 

Schijnwerpers in risico gebieden