de website van rijles24

Nieuwe website van Rijles24
Op de website van Rijles24 kun je overzichtelijk zien welke rijles pakketten er allemaal zijn. Je kan in onze les auto je rijles halen in 4 weken! Bezoek onze website om een gratis proefles aan te vragen, en voor meer informatie over theorie lessen. Verder vind je bij ons antwoord op de meest gestelde vragen over het halen van je Rijbewijs.

Rijles pakketten
Ga snel naar de website van Rijles24 om te zien welk rijles pakket het best bij je past. Vanaf 13 rijlessen bieden we een gratis herexamen aan zodat je gegarandeerd je rijbewijs haalt. Een van de andere voordelen is dat als je meer lessen nodig hebt, het tarief voordeliger uitvalt. Onze website werkt verder erg goed op je mobiel, zodat je rustig alle informatie na kunt lezen als je nog op school zit of onderweg bent in de bus.

Het rijexamen
We gaan er niet vanuit dat je zakt uiteraard, maar als je zakt, dan krijg je automatisch van ons een gratis herexamen. Jij betaalt dus alleen voor je rijlessen om te gaan werken aan de fout waarop je bent gezakt. De kans is groot dat dat je bij je herexamen alsnog gaat slagen! In de praktijk komt dit erop neer dat je toch weer € 235 hebt bespaard.

Vestigingen
Voor rijlessen in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda kan je terecht bij Rijles24.nl. Voor een overzicht van alle vestigingen kijk je op rijles volgen in Eindhoven.. Je kunt meerdere lessen per week volgen, zodat je zelfs binnen 4 weken je rijbewijs kunt halen. Of doe het rustig aan door in een half jaar iedere week 1 les te nemen. Dan heb je ook alle tijd om ondertussen je theorie examen te halen.

Bereikbaarheid
Wat Rijles24 uniek maakt is dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn. Daarnaast zijn we sinds kort ook te bereiken op ons Whatsapp nummer.

de website van rijles24