Zelf drinken meenemen in een kleine thermosfles

Een kleine thermosfles kun je voor van alles en nog wat gebruiken. Neem je graag iets te drinken mee voor onderweg? Dan kan een thermosfles uitkomst bieden. Je houdt er de inhoud goed warm of koud mee zodat deze nog prima drinkbaar is na geruime tijd.

Kleine thermosfles voor warme en koude dranken

Een kleine thermosfles is handig om mee te nemen. De fles past gewoon in je tas en omdat er een goede dop op zit kun je de fles afsluiten en wordt lekken voorkomen. Ben je iedere dag een poosje onderweg naar werk of school en heb je graag wat drinken bij je? Dan is een thermosfles erg handig. Je kunt er een drank naar keuze in doen en door de isolerende werking van de fles blijft deze goed koud of warm. Het is zaak dat je warme dranken er zo warm mogelijk in doet en de dop er meteen opdraait. Op die manier blijft de inhoud zo lang mogelijk warm. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor koude dranken maar die doe je er natuurlijk zo koud mogelijk in.

Kies een maat waar je wat aan hebt

Wat is nu klein denk je wellicht? Je hebt al thermosbekers waar minder dan een halve liter in past (denk aan een goede kop wat de grootte betreft) maar een thermosfles is doorgaans vanaf een halve liter inhoud te koop. Als je liever wat meer meeneemt voor onderweg of met meer mensen iets wilt hebben kies je het beste voor een wat grotere thermosfles. De flessen zijn vaak voorzien van een beker die je erop kunt draaien zodat je meteen iets hebt om uit te kunnen drinken.

Ideaal voor onderweg

Als je een lange reis gaat maken of een dagje uit gaat is een thermosfles ook handig om mee te nemen. Als je de fles thuis vult met een drank naar keuze heb je altijd iets te drinken bij je. Ideaal als het warm weer is om er een koude drank in te doen maar met koud weer is een bakkie koffie waarvoor je de auto niet uit hoeft ook ideaal. Bovendien bespaar je aardig op de kosten want een kop koffie of een andere drank onderweg is zeker niet goedkoop. Nederlanders nemen nu eenmaal graag van alles mee als ze ergens naar toe gaan dus waarom dan niet een gevulde thermosfles.

Uitermate geschikt als relatiegeschenk

Thermosflessen zijn ook leuk om iemand cadeau te doen. Omdat het een nuttig voorwerp is wordt het vaak veel gebruikt. Als je een thermosfles geeft als relatiegeschenk kun je er als ondernemer voor kiezen de fles te laten voorzien van een opdruk. Zo maak je ook meteen reclame als de thermosfles gebruikt wordt.

Zelf drinken meenemen in een kleine thermosfles